SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Szállító: a DPD futárszolgálat.
Az általunk forgalmazott termékeket raktárkészletről szolgáljuk ki, így megrendelését akár már másnapra is ki tudjuk szállítani.
A fent megadott kiszállítási feltételeket nem tudjuk teljesíteni abban az esetben, ha a megrendelt termék az összekészítés időpontjában nincs raktárkészleten. Ez esetben természetesen egyeztetünk Önnel, hogy más terméket kíván választani vagy megvárja, amíg megérkezik a rendelt termék. Előfordulhat, hogy ez több napot vesz igénybe.

Amennyiben a kiszállítással kapcsolatban speciális igénye van, kérjük, hogy megrendeléskor a megjegyzés rovatban ezt mindenképpen jelezze felénk! Kérjük, adja meg telefonszámát is, hogy szükség esetén elérhessük!

Az DPD ügyfélszolgálata a +36-1-501-6200 telefonszámon érhető el.
A rendelés részleteiről email-ben tájékoztatjuk. Csomag feladáskor szintén kap az DPD-től üzenetet amely tartalmazza a követési számot amellyel nyomonkövethető>> a csomag útja.

Megrendeléskor a Kosár tartalma után külön feltüntetjük a szállítási költségeket. Amennyiben már véglegesítette megrendelését, a visszaigazoló email is tartalmazza a szállítási költségeket.

Szállítási díjtételek (Csomag súlya / Szállítási költség)

Utánvétes fizetési mód esetében

0-20 kg, 1.590,-Ft

20-50 kg, 2.490,-Ft

Utalásos és kártyás fizetési mód esetében

0-20 kg, 1.290,-Ft

20-50 kg, 2.190,-Ft

Az üvegáruk és törékeny termékek esetében a Törékeny felár a csomag feladási díját 50%-kal megnöveli!

Az árukészlet- és az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A megrendelés elfogadásakor érvényes árakat a kiszállításig történő esetleges áremelések természetesen nem érintik.